Bussbolag Kristianstad

Behöver ni ett bussbolag i Kristianstad? Då är ni välkomna att höra av er till oss. Vi ordnar kompletta gruppresor i enlighet med era specifika villkor och behov. Kanske ska ni anordna en klass- eller konferensresa? Låt oss ordna transporten. Med Tjörnarpsbuss reser ni tryggt och bekvämt längs vägarna. Ni kan även välja att hänga med på någon av våra många paketresor. Ullared eller Södra Frankrike? Det är upp till er. Slappna av och insup vyerna genom fönstret. Välkomna ombord!

Bussresor på era villkor

Är ni i färd med att anordna en gruppresa? Då kan ni kontakta oss för att hyra buss. Vi anpassar rutten helt efter era önskemål. Vänd er till oss för transportlösningar vid exempelvis:

  • Studiebesök
  • Förenings- och Konferensresor
  • Företagskickoff
  • Klassresor

Ni planerar resan på egen hand men kan naturligtvis vända er till oss för vägledning då det behövs. Vi har lång erfarenhet av att anordna gruppresor och ser till så att ni får en minnesvärd upplevelse.

Skräddarsydda paketresor – Hoppa på och låt er inspireras

Oavsett om ni bara är sugna på en kortare dagstur inom landets gränser eller en längre resa utomlands har vi vad ni söker. I våra resor ingår för det mesta halvpension vilket innebär att du kan slappna av och njuta av färden. Hoppa bara på bussen och låt oss ordna allt runtomkring. Att resa med Tjörnarpsbuss är avkoppling – På riktigt!

För bussbolag i Kristianstad, kontakta oss.

Välj mellan en mängd olika resmål

Vårt breda utbud av resmål och aktiviteter är en garanti för att vi tillhandahåller något för alla smaker och önskemål. Upplev äventyr eller avkoppling, Lofoten eller franska vindistrikt. Valet är enbart ert. Varför inte boka in en resa redan idag? Har ni några funderingar, tveka inte att höra av er till vår kundtjänst. Vår kunniga personal möter er alltid med engagemang och besvarar vilka frågor ni än kan tänkas ha.

Säkert och Komfortabelt

Att resa med oss ska vara en helhetsupplevelse som är både trivsam och trygg. Våra fullt utrustade turistbussar är mycket bekväma och håller en hög säkerhetsmässig standard. Alla våra chaufförer är ytterst kompetenta och ser till så att färden mot er destination är behaglig.

Välkomna till Tjörnarpsbuss – Ert bussbolag i Kristianstad.